ÖZKUL KARO

Özkul karo yer karoları, duvar karoları, sırlı granit ve porselen karo olarak çeşitleridir. Yer karoları yüksek sıcaklıklar da fırınlanırlar. Bu sebeple duvar karolarindan daha dayaniklidirlar. Bazi dis mekanlarin duvarlarında da tercih edilebilirler.
Duvar karolari su emme oranlari acisindan yer karolarindan daha yüksektir. Bütün iç mekanlarda rahatlıkla kullanilabilirler. Yalnizca duvar döşemesi için üretilmiş malzemelerdir. Dis mekanlarda ve zeminlerde asla tercih edilmemelidirler.
Sirli granitler yer ve duvar karolarina gore çok daha yuksek sicakliklarda firinlanirlar. Bu sebeple darbeye daha dayaniklidirlar ve su emme oranlari çok daha düşüktür. Asinmaya karsi da çok daha direnclidirler. İç diş mekanlarda  duvar ve zemin dosemelerinde suya fazla temas eden her ortamda rahatlıkla kullanilabilirler.
Porselen karolar granitler yer karolari duvar karolari ve doğal granitten çok daha iyidirler. Teknik özellikler bakimindan daha donanimlidirlar. Her turlu iç ve diş mekanlarda kullanilabilirler. Hatta diş cephe döşeme uygulamalarında bile kullanilabilirler. Türkiyenin en kaliteli beton elemanları üreten özkul karo almak ve uygulatmak için bizi aramanız yeterli. 
ÖZKUL KARO TAŞI: Özkul bordür taşı, Özkul karo taşı çeşitleri, Özkul elips parke taşı


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karo Taşı Fiyatları

İstanbul Şev Taşı