Ankara Bahçe Düzenleme

Ankara bahçe düzenleme Peyzaj denildiğinde akla renga renk çiçekler yeşilin çim üzerindeki o muhteşem görüntüsü gelmektedir. peyzaj dilimize Fransızcadan gelmektedir. Asıl amacı bahçenin düzenlenmesini sağlamaktadır. Çocuk parkından tutup, çeşitli taşların yerleştirilmesine kadar peyzaj olmaktadır. Ülkemizde bu hizmeti çoğu firma vermektedir. Bu firmaların içerisinden bizde sizlere birinci sınıf hizmet vermek için teknolojik olarak çalışmalar yapmaktayız.


Ankara bahçe düzenleme peyzaj konusu ile ilgili bizlere müracaat ederek istenilen kalite de bahçe dekorasyonlar yaptırabilirsiniz. Böylelikle hızlıca bahçe düzenlenmeleri yapabilirsiniz. Aynı zamanda İdeal maliyetleri sizlere sunmaktayız. Sizlerin bu hususta tek yapması gereken bahçe firmamıza başvurmaktır. Aksi takdirde düşünürsek diğer firmalardan yüksek maliyete hizmet alabilirsiniz. En önemlisi çevre düzenlenme yaparken hiçbir zaman çevreye zarar vermemekteyiz.

 Bir farklı açıdan düşünürsek Ankara bölgesini ayırt etmeden sizlere bu hizmetleri sağlamaktayız. Peyzaj konusuna tam bir açıklık getirilmek istenirse işin ehli mimarlarımız bahçenin görüntüsünü tamamıyla değiştirmektedir. Hem endüstriyel anlamda hem de normal anlamında değişiklikleri saymak gerek görülürse çoğu uygulamamız bulunmaktadır. Mimarlarımız sizlere yeni ve farklı düzenleri vererek istenilen sonuçları sizlere elde ettirmektedir. Çünkü farklı ve yeni görünümler sizin psikolojik, fiziksel olarak direk rahatlamasını sağlar.

 Ayrı yeten farklı görünüşler ile insanlar bahçeli evlerde bazı durumlarda değişiklik talep etmektedir.
Bu faaliyetlerimiz karo taşı, kilitli parke, istinat duvarı, çeşitli bahçe dekorasyonları, bordür taşı, çim taşları, çim ekimi, çim süsleme, çeşitli süsleme, otopark taşı, andezit taşı, oluk taşı döşeme sistemleri, renkli ve yalnızca taş duvar süsleme, cephe taşı, şap beton atma, çevre duvarı, çatı transfer gibi sistemleri sizlere sunmaktayız. Sizde bu hizmetlerimiz içerisinden seçimler yaparak Ankara bahçe peyzaj hizmetlerimiz ile görülmemiş bahçe sahibi olabilirsiniz.

Ankara bahçe düzenleme peyzaj sistemleri hakkında kanaatleriniz var ise uzman ekiplerimize isteklerinızı, taleplerinizi, ihtiyaçlarınızı, hayallerinizi süsleyen bahçelerin görüntülerini uzman ekiplerimize söyleyebilirsiniz. Gökyüzü, bulut peyzajları, mehtap peyzajları, deniz peyzajları, nehir peyzajları, şehir ve kuşbakışı peyzajları olmak suretiyle çeşitler bulabilirsiniz. Tüm hepsi farklı biçimlerde bulunduğundan ötürü sizler farklılıklar ile karşılaşabilirsiniz. Kısacası Ankara bahçe peyzaj hizmetlerimiz ile sizde bahçenizin doğal görünümlerini farklı biçimlerde görebilirsiniz. Peyzaj konusu ile ilgili Ankara’nın bütün bölgelerine bu hizmeti verdiğimiz için yüzlerce kişi bizleri tercih etmektedir.

Sizde bu kişiler arasında yer alarak kalıcı ve İdeal maliyette bir hizmet alabilirsiniz. Uzman ekiplerimiz ve mimarlarımız sürekli çalışmalar yaparak park alanlarının, normal bahçeleri, bahçeli evlerinizi düzenleyerek çeşitlendirmektedir. Sizde böyle bir hizmet almak istiyorsanız uzman ekiplerimiz ile gerekli iletişimi kurabilirsiniz.

ANKARA BAHÇE DÜZENLEME FAALİYET ALANLARIMIZ:  Eryaman bahçe düzenlemesi, Etlik bahçe düzenleme, Sincan Bahçe Düzenleme firması, Batıkent Bahçe düzenleme yapanlar, Çayyolunda Bahçe Düzenleme, Keçiören Bahçe düzenleme, Ümitköy bahçe peyzajı Kısacası Ankara ve çevresinde bütün bahçe düzenleme işleriniz için bizi aramanız yeterli 

Yorumlar

  1. Çayyolunda bahçe düzenleme yaptırmak istiyoruz

    YanıtlaSil
  2. Yüksel atalay13 Nisan 2016 02:04

    Sayın yetkili,
    Apartmanımızın girişine girintili (motifli, kaymayan kırmızı ve beyaz kaldırım karosu döşetmek istiyorum. Sitenizden açık bilgi edinemedim.
    30x30x3 veya 4 cm ebatlarında üzeri baklava dilimli veya ona benzer motifli taşlarınızın fiyatı hakkında bilgi verir birer resim gönderirseniz sevinirim. Cebeci Dumlupınar C. Eceabat S.7/9 da oturuyorum. Buraya yakın bir bayiiniz veya satış noktanız var mı? Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. iller bankasının ihalesi sonucu 20 park alınmıştır.
    745 M2 yağmur oluğu
    2.980 M2 Bordür
    1.928 m2 Kilitli taş ve görme engelliler için uyarıcı taş fiyatlarını istiyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Yediller Mahallesi Kırbaşı Caddesi 70/1 Karatay Konya adresinde Seyduna Park evinin bahçe düzenlemesi ve karo taşı yapılması ile ilgili bilgi ve fiyat öğrenmek istiyorum yapılacak yer takriben 400 metreyi geçkin tam net yerin tespiti yapacağınız keşif esnasında ortaya çıkacaktır. Acil dönerseniz hemen yaptırmak istiyoruz görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar, Çayyolunda bulunan evin 135 m2 bahçe düzenlemesi işidir. Ev müstakil olup bahçede toprak tesviyesi yapılmak suretiyle otomatik sulama sistemi yapılacaktır. Ayrıca çimlendirme veya rulo hazır çim kullanılmak suretiyle yeşillendirme yapılacaktır. konutun bulunduğu sitede bu işlenler başka ev sahipleri tarafından yaptırılmış olduğundan işlemin yapılacağı bahçenin yüz ölçümünün 135 m2 olduğu tarafımca bilinmektedir zira lazer ile ölçüm yapılmıştır. Konut bahçenin tam ortasında olup konutun 4 tarafı bahçedir.
    Saygılarımla
    Ahmet UÇAR

    YanıtlaSil
  6. 30-35 metrekarelik bir alanın çimlendirilmesi gerekiyor, daha önceden çimlendirme işlemi yapıldı toprak az da olsa uygun ancak toprakla alakalı da hazırlama işlemi yapılması gerekiyor çünkü bazı bölgeler engebeli ve doğal olarak suyun belli bir noktada birikerek o alanda bulunan çimin çürümesine sebep oluyor... nasıl bir fiyatlandırma olur acaba ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karo Taşı Fiyatları

İstanbul Şev Taşı

ÖZKUL KARO