Yürüme Yolu Taşları


Yürüme yolları taşı denildiği zaman aklımıza ilk gelenlerden birisi belediyelerin tretuvar çalışmalarında tercih ettiği kaldırım taşlarıdır. Ama önümüzde daha bir çok çeşit yürüme yolu taşı mevcuttur. Site içerinde şık hoş bir görüntü sağlayacak yürüme yollarında buzlanmaya karşı olacak bir kaldırım taşı seçmemiz gereklidir.Yürüme yollarında en çok tercih edilen taş kilitli parke taşıdır. Sağlam ve güzel bir görünümü vardır.
Otopark alanlarında tercih edile bilir. Kapalı otopark zeminlerinde de kilitli parke taşı kullanıla bilir. Bir de çim taşı vardır. Büyük gözenekleri sayesinde ortasından çim çıkar çime bir zararı olmaz yeşil alanlarda oldukça güzel durur.Yürüme yollarında karo taşı döşemesi de uygulana bilir. Ama her ne olursa olur'sa olsun kesinlikle en sağlamı ve güzel olanı kilitli parkedir. Aynı zaman da yürüme yollarımıza helikopterli beton da atıla bilir heli kopterli beton ile betonu istediğiniz renk kıvamına getire bilirsiniz.

 Eğer maliyet önemli değil derseniz yer döşeme taşlarının en güzeli en göz alıcısı kayrak taşlarını tercih edebilirsiniz kayrak taşı diğer kaldırım yürüme yolu taşları arasında en pahalı olanıdır. İşçiliği de oldukça zordur. Aynı zamanda kayrak taşı duvar kaplamalarında da kullanıla bilir. Kayrak taşı yer döşemesi ve duvar döşemesi takım olduğu zaman ortaya muhteşem bir görüntü çıkar. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karo Taşı Fiyatları

İstanbul Şev Taşı

ÖZKUL KARO